Producten zoeken

EU certificatie

100% EU gecertificeerd!
Als je iets weggeeft, wil je zeker weten dat het veilig is en dat de kwaliteit goed is. Daarom zijn alle producten getest door gecertificeerde testbureaus, hanteren we een strikt kwaliteitsbeleid en doen we er alles aan om de veiligheid, kwaliteit en functionaliteit te waarborgen. Daarnaast geven verklaringen van onze leveranciers ons de bevestiging dat producten voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, zodat de veiligheid van onze producten gegarandeerd blijft.

Venster: Bestellen en prijzen

Bestellen kunt u via de website, per mail of telefonisch.
Voor bestellingen kunnen door Lightgimmicks.nl handelingskosten worden berekend. Deze kosten zijn onder andere afhankelijk van orderwaarde en bestelwijze. Bij een orderwaarde lager dan
€ 125,=, exclusief bedrukking, btw en verzendkosten, wordt een ordertoeslag van € 25,00 excl. btw in rekening gebracht. De order- en handelingskosten worden op de offerte of per mail bevestigd.

Prijzen
Prijzen zijn in euro’s per stuk en exclusief BTW. Lightgimmicks.nl behoudt zich het recht voor zonder berichtgeving, specificaties, kleuren of prijzen vermeldt in de prijslijst of website aan te passen.

Betalingscondities
Bestellingen via de website geschieden vooraf. Indien u op rekening wil betalen hanteren wij de
volgende condities; In afwijking van de algemene voorwaarden van Lightgimmicks.nl hanteren wij voor onbedrukte producten een betalingstermijn van 14 dagen netto na factuurdatum. Voor bedrukte artikelen of custom made producten 60% van de totaalsom bij akkoord order en drukproef, overige 40% van de totaalsom direct bij levering. Tenzij anders overeengekomen en schriftelijk bevestigd.